Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

NP Energy

Webshop en online marketing

NP-Energy introduceert plug en play zonnepanelen voor consumenten. Om de zonnepanelen in de Benelux aan te bieden, hebben wij de webshop voor NP-Energy ontwikkeld. Particulieren kunnen eenvoudig zonnepanelen bestellen en zelf in een handomdraai plaatsen. Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Npenergy thumbnail dva cases preview
Website NP Energy
WooCommerce

Webshop

Np-energy.nl is een op maat gemaakte WordPress website met de webshop module WooCommerce eraan gekoppeld. Door een eigen thema te ontwikkelen, hebben wij het zelfgemaakte design omgetoverd tot een mooie website op basis van de wensen van NP-Energy.

De website is daarnaast schaalbaar. De visie van NP-Energy is om de afzetmarkt te vergroten buiten de Benelux. Door het toepassen van meerdere vertalingen wordt de webshop binnenkort meertalig en zijn er wellicht op korte termijn zonnepanelen van NP-Energy door heel Europa te vinden.

Bekijk website
SEO

Online marketing

Naast het ontwikkelen van de website, was het een uitdaging om de website goed online vindbaar te maken. NP-Energy is een merk uit Zwitserland en heeft onlangs zijn intrede gedaan in Nederland. Om de online vindbaar te vergroten en daarmee hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen, houden wij rekening met verschillende SEO factoren.

Npenergy online marketing
Npenergy sea google ads background
SEA

Google Ads

Het vergt veel tijd om hoog in de organische zoekresulaten te verschijnen. NP-Energy wil haar bereikbaarheid in een korte tijd vergroten. Wij hebben voor NP-Energy een Google Ads campagne opgezet om haar plug en play zonnepanelen te promoten via Google en Google Shopping.