Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

Theefeestje

High Tea in Amersfoort

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Met de vernieuwde website met webshop module kan iedereen de heerlijke traktaties van Theefeestje bestellen zoals een high tea voor take away, verrukkelijke cupcakes of andere zoete lekkernijen. Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Theefeestje thumbnail dva cases hover
Webdesign theefeestje
WordPress

Website op maat

Voor Theefeestje hebben wij een op maat gemaakte WordPress website gebouwd, waarmee zij haar dienstverlening uit kan breiden op online gebied. Op de nieuwe website van Theefeestje vind je informatie over de lekkerste high tea in Amersfoort, creatieve workshops en zelfs recepten voor thuis!

Bekijk website
Bestellen en reserveren

Webshop

Wil je de high tea beleving thuis ervaren of een doosje liefde cadeau doen? Dat kan! Bestel op de webshop een high tea voor take away of een doosje met verschillende soorten noga. Wanneer de winkels weer open mogen, kun je zelfs een zoete workshop vooraf reserveren om zelf de lekkernijen van Theefeestje te maken onder het genot van verschillende soorten verse thee!

Webshop Theefeestje
Styling

Webdesign

Bij een op maat gemaakte website hoort een uniek design. Tijdens de ontwerpfase hebben we rekening gehouden met het logo en huisstijl van Theefeestje. Het voordeel van een maatwerk website is dat wij het design volledig kunnen uitwerken, zodat de website sprekend lijkt op het design. Het lettertype Segoe UI geeft de website een vriendelijke uitstraling, dat bovendien goed leesbaar is.