Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

ANAK

Advies & Bewind

ANAK Advies & Bewind is gericht op het oplossen en voorkomen van juridische en financiële problemen. Omdat elke situatie uniek is, krijgt elke cliënt hulp op maat. Halima van ANAK Advies & Bewind helpt u graag op weg naar herstel van al uw problemen. Scroll verder om de website te bekijken!

Anak thumbnail dva cases hover
Webdesign anak
Custom made

Website

Voor ANAK Advies & Bewind hebben wij een op maat gemaakte WordPress website gebouwd. ANAK Advies & Bewind heeft als missie stabiliteit en rust bereiken door financiële en/of juridische hulp te bieden dat geheel past bij de cliënt. Rust, stabiliteit waren één van de kernbegrippen die terug moesten komen op de website!

Bekijk website
Verbinding

Logo Design

Allereerst hebben we het logo van ANAK Advies & Bewind ontworpen. Hierbij hebben we rekening gehouden met de gewenste kleuren en kernwoorden als 'Verbinding' en 'Rust'.

Anak logo gif
Anak huisstijl fonts lettertype
Styling

Rust, modern en stabiliteit

ANAK Advies & Bewind bedient een kwetsbare doelgroep. Daarom is het kernbegrip: 'Rust' erg belangrijk in de look en feel van de website. Met 'Filson Pro' heeft de website een moderne, rustgevende uitstraling om de teksten prettig te kunnen lezen. De pasteltinten groen en blauw hebben we ook vaak terug laten komen op de website.