Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
06 - 255 744 00

Gouden Focus

Website in CraftCMS, logo en visitekaartje

Gouden Focus geeft training en coaching aan bedrijven om slimmer en productiever te werken. Voor Gouden Focus hebben wij een website ontwikkeld in CraftCMS. Ook hebben wij het logo en visitekaartje ontworpen. Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Website Gouden Focus
CraftCMS

Website

Goudenfocus.nl is een maatwerk website met CraftCMS als basis. Daardoor hebben wij een design kunnen uitwerken wat precies aansluit bij de verwachtingen van de klant. Een prachtige website met moderne technieken is natuurlijk mooi meegenomen. Maar het doel is om uiteindelijk meer leads te genereren vanuit je website. Door een fantastische Google Lighthouse score te creëren, heeft Gouden Focus een krachtige en stabiele basis om zijn pagina's tot leven te brengen in Google.

Bekijk website

Logo

Het logo voor Gouden Focus was niet al te makkelijk om te realiseren. De eisen van de klanten waren: kleur goud, strak, zakelijk en een luxe uitstraling. Dit is best lastig om te maken, omdat goud meestal geen zakelijke uitstraling heeft. Na een aantal revisies hebben wij uiteindelijk een logo ontwikkeld waar de klant ontzettend blij mee is!

Gouden Focus Logo Mockup
Gouden Focus Visitekaartje Mockup

Visitekaart

Voor Gouden Focus hebben wij ook een visitekaart ontworpen. Deze hebben wij in originele bestandsformaat aangeleverd. Zo kan de drukkerij het visitekaartje in perfecte kwaliteit drukken.