Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

H&B Totaaldiensten

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort

H&B Totaaldiensten B.V. is hét schoonmaakbedrijf dat sinds 2002 de zakelijke markt in Amersfoort en omstreken bediend. Naast schoonmaakonderhoud ontzorgt H&B Totaaldiensten bedrijven met verschillende facilitaire zaken zoals gevelreiniging, groenvoorziening of vloeronderhoud. Voor H&B Totaaldiensten hebben wij de website opgefrist met een geheel nieuwe look! Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Hbtotaaldiensten thumbnail dva cases preview
Webdesign HB
Custom made

Website

De nieuwe website van H&B Totaaldiensten is een op maat gemaakte CraftCMS website. Met toepassing van verschillende effecten levert dat een fraaie, dynamische website op. De belangrijkste informatie over H&B Totaaldiensten worden op duidelijke plekken getoond. Bovendien kan men direct een offerte aanvragen op de site!

Bekijk website
Styling

Rebranding

Een nieuwe website betekent een nieuwe look! Kernbegrippen voor de Rebranding was een strakke, moderne en zakelijke look. Hiervoor hebben we gekozen voor twee verschillende lettertypes: Poppins en Lato. De huisstijlkleuren worden nog steeds gehanteerd.

HB Style 1
Logo Swap HB
Rebranding

Logo Design

Voor een frisse en nieuwe uitstraling hebben we ook het logo een opfrisbeurt gegeven. Dit logo is een complete transformatie met het oude logo en sluit mooi aan bij het uiterlijk van de op maat gemaakte Craft CMS website. Het was belang om de beeldelementen van het oude logo te gebruiken in het nieuwe logo.

Boventitel

Brochure

In goede samenwerking met H&B Totaaldiensten hebben we een mooie, professionele brochure ontworpen. De gerichte feedback van H&B zorgden voor een helder beeld van hun wensen voor de brochure. Het eindproduct is dan ook het professionele resultaat van goede samenwerking en een goed oog voor detail.

Folder HB
Hb gif full
H&B in Actie!

Fotografie

Voor het beeldmateriaal op de nieuwe website hebben we verschillende werkzaamheden van H&B Totaaldiensten mooi in beeld gekregen. Hierdoor krijgen de websitebezoekers een beter beeld van H&B Totaaldiensten en hun werkzaamheden.