Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

Iki Sushi

Sushi, poké en meer!

IKI SUSHI, het nieuwste sushi restaurant in Amersfoort, gevestigd in winkelcentrum Vathorst. In winkelcentrum Vathorst kan je terecht voor al je boodschappen en nu ook voor de lekkerste sushi, poké bowls en verschillende warme gerechten! Op de nieuwe website van Iki Sushi kan je vooraf je bestelling plaatsen en dezelfde dag nog komen ophalen. Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Ikisushi thumbnail dva cases hover
Webdesign ikisushi
Custom made

Unieke website

De nieuwe website van Iki Sushi is een custom WordPress website. Nadat we het logo hadden ontvangen, gingen we gelijk aan de slag om een webdesign te ontwerpen dat in lijn is met de huisstijl van Iki Sushi. De look-and-feel van de website moest een moderne uitstraling hebben. Met de gedachte dat de websitebezoeker gemakkelijk een bestelling moet kunnen plaatsen, hebben wij de nieuwe website rustig vormgegeven met toevoeging van enkele beeldelementen uit het logo!

Bekijk website
Styling

Modern, creatief en authentiek

Iki Sushi representeert een moderne Japanse keuken met Westerse en Noord-Amerikaanse invloeden. Daarom hebben we gekozen voor twee moderne lettertypes. Met deze invloeden geeft Iki Sushi een creatieve twist aan de gerechten. Wij hebben daarom deze creativiteit doorgezet op de website. Bij de pagina titels wordt er na elk woord het roze beeldmerk toegevoegd.

Ikisushi huisstijl fonts lettertype