Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

Sportschool in Blaricum

The Fit Boutique

The Fit Boutique is een high-end sportschool die gericht is op persoonlijke aandacht. Zij gaan graag in gesprek met je om jouw doel te bepalen en stellen een plan op. Of je nu kiest voor fitness, yoga, HIIT, boxing: The Fit Boutique helpt jou je persoonlijke doelen te realiseren. Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Tfb thumbnail dva cases hover
Webdesign thefitboutique
Custom made

Website

Voor The Fit Boutique hebben wij een op maat gemaakte WordPress website gebouwd. Een moderne look-en-feel, herkenbare elementen waren de uitgangspunten voor het webdesign. Zin om te sporten? Op de nieuwe website van The Fit Boutique vind je informatie over de verschillende faciliteiten van de high-end sportschool in Blaricum.

Bekijk website
Styling

High-end sportschool

Op de website van The Fit Boutique is er gebruik gemaakt van twee moderne lettertypes: ''Laila Sans en Roboto''. In de titels van de website komt het lettertype Laila Sans terug. Dit lettertype herken je waarschijnlijk ook al van hun gave logo! Voor de andere teksten is er gekozen voor Roboto, zodat de teksten gemakkelijk gelezen kunnen worden. Samen met de blauwe accenten, maakt dat de styling af. Herkenbaar voor The Fit Boutique!

The fit boutique huisstijl fonts lettertype 1