Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

We Repair All

Telefoonreparatie Woerden

Zit er een grote scheur in het scherm van je smartphone, of laadt de batterij opeens niet meer op? Gelukkig zijn de meeste problemen eenvoudig te verhelpen en kan een telefoon weer makkelijk een paar jaar mee. We Repair All geeft jouw toestel een nieuw leven. We Repair All staat bekend om de beste service tegen lage prijzen. Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Werepairall thumbnail dva cases preview
Webdesign werepairall
Custom made

WordPress website

De nieuwe website van We Repair All is een custom WordPress website. Alle informatie van de verschillende toestellen worden op een toegankelijke manier gepresenteerd. De vernieuwde site sluit aan bij de kernwaarden van We Repair All. Naast telefoonreparaties heeft We Repair All ook een sectie toegewijd aan zakelijke klanten en biedt het ook duurzame oplossingen. We Repair All draagt een steentje bij aan de vermindering van e-waste. Bovendien kan men direct een afspraak maken op de site voor reparatie. Wel zo gemakkelijk!

Bekijk website
Styling

Terug naar de basis

Lexend Exa en Lexend Deca maken deel uit van een lettertypefamilie die speciaal is ontworpen om de leesvaardigheid te verbeteren. Het logo van We Repair All is met deze lettertypes ontworpen. Voor de restyling van de website hebben we gekozen om deze lettertypes verder te gaan gebruiken op de site. Hierdoor sluit de algemene uitstraling van de website beter aan op het logo. Een uniforme uitstraling!

Werepairall huisstijl fonts lettertype