Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

Winny & Welzijn

WordPress website en Zoekmachine optimalisatie

Winny & Winny, praktijk voor acupunctuur in Almere en omstreken. Winny geeft in haar praktijk persoonlijke behandelingen gericht op lichaam en geest volgens de Chinese Geneeskunde. De website van Winny & Welzijn was toe aan vernieuwing. Naast websites op maat, maken wij ook template websites waarmee je snel online vindbaar bent. Scroll verder om het resultaat te bekijken!

Winnywelzijn thumbnail dva cases preview
Cases Winny 2 Fin3
Divi Theme

Budgetwebsite

Winny-welzijn.nl is een WordPress website met het thema van Divi geĂ¯nstalleerd. Met het gebruik van de Page Builder van Divi, hebben wij de zelfgekozen thema opnieuw opgebouwd naar de wensen van Winny. Om een Divi website te ontwikkelen, heb je geen programmeerkennis nodig. Hierdoor is de vernieuwde website van Winny & Welzijn binnen no-time weer online vindbaar.

Bekijk website
đŸ“¸

Fotografie

Voor Winny & Welzijn hebben wij een Divi website opgezet met ruimte voor afbeeldingen die haar behandelingen en praktijk goed in beeld brengen. Met ons fototoestel hebben wij mooie foto's gemaakt in haar praktijk in Almere. Naast fotograferen, hebben wij ook de tijd genomen voor de SEO.

Collage Fotos Winny
SEO Winny Cases4
SEO

Google Lighthouse

Bij al onze websites passen we de Google Lighthouse scan toe om de website te optimaliseren. De score van deze scan is echter lastig om helemaal perfect te krijgen, omdat het geen website op maat is. Toch hebben wij het voor elkaar gekregen om een hoge score te behalen voor winny-welzijn.nl