Makkelijk online zaken doen in de cloud

Digitaal voor Allemaal helpt u met de transitie van lokaal werken naar het werken in de cloud.

Altijd al problemen gehad met het vinden van documenten die opgeslagen zijn op je computer in folders met veel bestanden of is het moeilijk om de juiste versie van het document met je collega’s te delen? Dat kan gemakkelijk met Office365!

Door gebruik te maken van een clouddienst heeft iedereen toegang tot dat ene bestand! Daarnaast kan je werken waar je maar wilt en wanneer. Thuis, op kantoor of onderweg. Je werkt 24/7 in de cloud en je vertrouwde Office-programma’s zijn altijd binnen handbereik.

Wat is Office 365?

U kunt Office 365 Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig om bijvoorbeeld bestanden te delen. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent.

Enkele voordelen van Office 365

Bestanden delen

Werk eenvoudig samen aan bestanden vanaf elke locatie. Als je bestanden online zijn opgeslagen kun je ze gemakkelijk bewerken, organiseren en delen met anderen. Je bestanden zijn altijd actueel, dus iedereen heeft toegang tot de laatste versie.

Altijd up-to-date

Office 365 synchroniseert e-mail, contactpersonen en agenda’s realtime op verschillende apparaten. Je beschikt altijd over de laatste versie van jouw bestanden. Office 365 staat 24/7 voor je klaar op je computer, tablet of telefoon.

Toegankelijk op elk apparaat

Je hebt altijd en overal toegang tot e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s en je kunt op elk apparaat bij je Office-bestanden. Informatie is altijd up-to-date. Blijf in verbinding met elkaar en verhoog de productiviteit van je medewerkers met de vrijheid van overal werken.

Realtime samenwerken

Maak samenwerken gemakkelijk. Met Office Online kun je tegelijkertijd samenwerken in Office-bestanden en elkaars wijzigingen meteen zien. Maak, bewaar en deel documenten, spreadsheets, presentaties en notitieblokken online.

Online vergaderen

Met online vergaderingen hoef je geen enkele vergadering meer te missen. Je maakt eenvoudig online vergadercalls aan waar je ook bent en met het apparaat dat het meest geschikt is.

Office Apps

Office365 werkt vlekkeloos met je vertrouwde Microsoft Office Apps, zoals Word, Excel en Powerpoint. Zo kan je oud en vertrouwd werken maar dan online!