Het debiteurenbeheer slimmer en makkelijker maken

Elke onderneming heeft weleens te maken gehad met een klant die niet op tijd betaald. Dat kan weleens voorkomen. De klant heeft de factuur over het hoofd gezien of is hem volledig ontgaan.Voor kleine ondernemingen is het van belang dat er op tijd wordt betaald. Zij hebben immers geen of weinig buffer om dit op te vangen.

Daarnaast heeft een ondernemer graag dat zijn facturen snel betaald worden zodat u meer tijd overhoudt voor uw klanten. U wilt immers geen kostbare tijd verspillen om achter uw geld aan te gaan.

Automatiseren

Er bestaan platformen die u daarbij kunnen helpen om dit proces volledig geautomatiseerd laten draaien. Door het toepassen van slim software is het mogelijk om deze lastige en vervelende klusjes uit handen te nemen, zodat u zich kan focussen op de groei van uw bedrijf.

Wij werken graag met Outstanding24. Outstanding analyseert de betaalhistorie van iedere klant. Op basis van deze data bepaalt Outstanding per klant of ze een vriendelijk, normaal of streng beheer nodig hebben. Mocht u dit zelf willen aanpassen, dan is dat ook mogelijk. Vervolgens worden er automatisch herinneringen verstuurd naar de klant op een vriendelijk en klantgerichte manier. Zo hoeft je je niet meer zorgen te maken en geen tijd vrij te maken om achter uw geld aan te gaan.

Hieronder is een korte toelichting van de belangrijkste features:

Dashboard

Met Outstanding verkijgt de ondernemer een dashboard met daarin alle belangrijke gegevens over uw debiteuren in één overzicht. Zo kunt u bijvoorbeeld snel zien hoeveel facturen nog openstaand zijn.

Automatische herinneringen

Outstanding maakt het mogelijk om voor elke klant een aparte flow in te stellen. Zo kan je voor een klant, die vaak laat betaald, een wat strengere flow instellen.

Dossier

Alle communicatie wordt vastgelegd zodat u, wanneer het nodig is, het dossier gemakkelijk met één druk op knop kan doorzetten naar de gerechtsdeurwaarder.

Dankzij Outstanding kan het debiteurenbeheer slim ingericht worden wat resulteert in snellere betalingen en geeft bovendien een duidelijk overzicht van uw cashflow en openstaande posten. U heeft er zelf geen omkijken meer naar. Wekelijks ontvangt u per mail een digest van alle belangrijke cijfers om snel inzicht te krijgen in uw financiële situatie.