Waarom DvA website?

Digitaal voor Allemaal wil voor ieder een unieke website op maat leveren voor een gunstig maandtarief. Van hosting tot aan support, alles is inbegrepen in dit pakket. Met dit concept willen wij u volledig ontzorgen zodat u geen omkijk meer hebt op het gebied van een website.

dva wordpress illustration
programmers-coding

Wat is een DvA website?

DvA website is een op maat gemaakt thema op basis van WordPress. Dit thema wordt gekoppeld met de voorkant van de website (front-end) die wij op maat zullen coderen. Daarnaast is het design ook volledig op maat.

Het is een compleet op maat gemaakte website waarbij alle inhoud van de klant is, maar de website (code) van Digitaal voor Allemaal. Doordat wij de functionaliteiten achter de website eenmalig hebben geproduceerd, kunnen wij dit gunstig tarief aanhouden.

Waarom WordPress?

WordPress is al jarenlang het meest gebruikte content management system (CMS) om websites mee te maken. Vergeleken met andere CMS programma’s, is WordPress veruit het gemakkelijkst om mee te werken. Dit maakt WordPress voor zowel uw bedrijf als voor ons erg gebruiksvriendelijk.

Voordelen DvA website

Website altijd up-to-date

Digitaal voor Allemaal onderscheidt zich van veel internetbureau’s op het gebied van updates van de website. Deze updates zijn inbegrepen in het abonnement.

Wanneer de website na bijvoorbeeld 1 jaar problemen ondervindt, zullen er altijd uren gerekend worden om dit op te lossen bij vele internetbureau’s. Bij Digitaal voor Allemaal is dit niet het geval zolang het abonnement loopt.

Deze updates zijn van belang om de beveiliging en functionaliteiten van de website te garanderen. Meer weten waarom WordPress updates belangrijk zijn? Klik hier

Sync image
Website examples

Website na 3 jaar vernieuwen

Het wordt geadviseerd om de website na drie jaar te vernieuwen om je website te voorzien van de nieuwste functionaliteiten en een moderne uitstraling.

Bij Digitaal voor Allemaal is het mogelijk om een nieuw contract af te sluiten na drie jaar voor het hetzelfde concept, een unieke website voor een gunstig maandtarief. Zo profiteer je van onze lage instapkosten en heb je weer een splinternieuwe website dat meegaat met de tijd!

Support

Ondervindt u problemen met de website of heeft u vragen over een website aanpassing? Geen probleem, zolang het abonnement loopt bieden wij gratis en snel support aan!

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak met Nick!