Retail

Om als retailer succesvol te werken, dient uw winkel optimaal te functioneren. Hierbij is het belangrijk dat de digitale apparaten binnen uw bedrijf dag en nacht goed en snel werken. Met behulp van ICT-innovaties binnen uw huidige systemen, bespaart u tijd en geld en zal uw winkel steeds blijven groeien. 

Door ICT-innovaties toe te passen binnen uw bedrijf kunt u voorraden gemakkelijk bijhouden en de wensen van klanten waarmaken. Daarnaast kunnen transacties makkelijker en sneller worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u op een efficiëntere manier werken en houdt u meer tijd over voor uw klanten. Wij helpen u bij het implementeren van de benodigde ICT-hulpmiddelen om uw winkelprocessen optimaal te laten verlopen.

Horeca

Het gebruik van ICT-hulpmiddelen in de horecabranche neemt steeds meer toe. Van mobiele pinapparaten tot digitale menukaarten. Noem het maar op. Technologische ontwikkelingen groeien razendsnel. Ook in de horeca is innovatie belangrijk om relevant te blijven.

Door ICT-hulpmiddelen toe te passen in uw bedrijfsvoering kunt u flink wat tijd en geld besparen. Ook in de horeca is dit van toepassing. Er kan veel efficiënter gewerkt worden op de werkvloer door bijvoorbeeld snel bestellingen op te nemen op een tablet. Zo kunt u meer aandacht geven aan de behoeftes van de klant!

Lets go digital!

Bij Digitaal voor Allemaal willen wij ook retail- en horecaondernemers ondersteunen met digitalisering. Om te beginnen met de kassa. In de retail en horeca vormt de kassa een basis voor de bedrijfsvoering.

Elke retail- en horecaonderneming heeft behoefte aan een goed werkend kassasysteem die aansluit op de bedrijfsvoering. Een kassa kopen is eenvoudig, maar de uitdaging zit in het vinden van de juiste kassa.

Digitaal voor Allemaal denkt graag met u mee. Wij kijken naar het aanbod van kassasystemen en selecteren het meest geschikte kassasysteem voor uw bedrijf. Vervolgens implementeren wij het nieuwe kassasysteem, zodat u zonder zorgen verder kunt gaan met uw business.