Koppel je systemen met Zapier!

Als ondernemer werk je vaak met diverse applicaties in je bedrijfsvoering. Zo kan je een systeem gebruiken voor klantbeheer en een ander applicatie gebruiken voor je boekhouding. Het aantal applicaties kan enorm verschillen per ondernemer. De ene ondernemer gebruikt nog meer tools dan de ander.

Een oplossing kan daarvoor zijn om met systemen te gaan werken die je wel met elkaar kunt koppelen, maar dit is niet ideaal. Heeft u deze losstaande applicaties in uw bedrijfsvoering? Met Zapier koppelen wij uw applicaties om efficiƫnter te werken

Wat is Zapier?

Zapier is een hulpmiddel waarmee je applicaties die je dagelijks gebruikt met elkaar kunt verbinden om taken te automatiseren en hierdoor tijd te besparen. Dit wordt gedaan door een Zap. Een Zap is een koppeling tussen twee of meer applicaties. Deze koppeling bestaat uit de volgende onderdelen: Trigger, Action en Search.

Wat kan Zapier mij opleveren?

Tijd besparen

Als er nu handelingen zijn die je steeds handmatig moet doen, dan kan het inzetten van Zapier je tijd besparen. De handelingen worden voortaan automatisch gedaan, en ook nog eens foutloos!

Automatisering

Alle zaps die je in Zapier aanmaakt, lopen altijd automatisch door, ook na werktijd. Doordat dit geautomatiseerd is, zorg je ervoor alle gegevens goed staan in beide systemen die gekoppeld zijn door Zapier. Je hoeft dus daar niet meer aan te denken.

Meer focus

Door het koppelen van meerdere systemen hoef je je niet meer bezig te houden met allerlei processen binnen je onderneming. Elimineer deze taken en focus op datgene wat echt belangrijk is, zoals je klanten of het ontwikkelen van een nieuwe dienst of product.