Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

Altijd de nieuwste software

Webhosting techniek

Weetje: hosten bij Digitaal voor Allemaal is complete ontzorging.
Er zijn meestal maar twee zaken die je hoeft aan te leveren:

  1. Verhuiscode
  2. Inlog website of inlog van je oude hostingprovider

Hiermee kunnen wij de volledige website kopiëren en draaien op onze servers. Makkelijk toch? Lees verder om erachter te komen welke technieken wij gebruiken voor webhosting!

Illustratie Server van Digitaal voor Allemaal verbinding met de cloud
Gebruiksvriendelijker & veiliger dan ooit

Plesk Obsidian

Je hebt vast wel gehoord dat een website op een server staat, ergens in een datacenter. Maar hoe werkt dat precies? Plesk is het antwoord! Er zijn veel webapplicaties om webconfiguraties te beheren. Onze voorkeur gaat uit naar Plesk. Plesk heeft namelijk ontzettend veel functies en wij kennen het van top tot teen! Om die reden zijn wij ook Plesk Professional.

Dashboard van Plesk Obsidian
PHP 8 uitgebracht
PHP 8 is er eindelijk!

Programmeertaal PHP

Bijna alle server-side websites gebruiken PHP. Dat is ruim 78%. De kans is dus groot dat jouw website ook op PHP runt. Maar wat is PHP eigenlijk? PHP kan je vergelijken met een woordenboek. Het vertaalt een programmeercode naar iets wat iedereen kan begrijpen. ''Ik gebruik PHP 7, is het dan nuttig om over te stappen naar PHP 8?'' Ja! De technische ontwikkelingen gaan ontzettend snel en het is zelfs voor ons lastig om alles bij te kunnen houden. Desondanks zijn er altijd twee redenen om over te stappen:

  1. PHP 7 heeft een bepaalde levensduur. Dit betekent dat er op een gegeven moment geen ondersteuning meer is en dat het ook voor servers en andere applicaties niet meer rendabel is om support te bieden voor deze versie van PHP. Nieuwe software zal dan ook niet meer compatible zijn met je applicatie.
  2. Snelheid. Op elk vlak heeft PHP 8 een voordeel in snelheid. Dit heeft vooral te maken dat het "woordenboek" efficiënter te werk kan gaan. Meer informatie over PHP 8.
Nieuwste databaseversie MySQL 8

Database

Wij houden ervan om altijd de nieuwste software te gebruiken. Dit heeft het voordeel dat beveiliging, maar ook snelheid aan onze kant staat. Door MySQL 8 te gebruiken, kan de website tot 2x zo snel worden vergeleken met MySQL 5.7. Wil je een website hosten bij ons die nog geen MySQL 8 draait? Geen probleem! Wij proberen in eerste instantie altijd de website te migreren naar MySQL 8. Indien de website foutmeldingen weergeeft of om welke reden dan ook niet meer werkt, zullen wij jouw website in MySQL 5.7 draaien. In de tussentijd kunnen we gericht kijken naar de meerwaarde van een vernieuwde website voor elk budget die wel MySQL 8 ondersteunt.

MYSQL8 is twee keer zo snel dan MYSQL 5.7