Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij gaan graag met je in gesprek en vertalen jouw doelstellingen naar een online succes.

info@digitaalvoorallemaal.nl
033 - 200 72 99
WhatsApp ons!

Complete ontzorging

Webhosting

Totaalpakket voor een professionele website met de beste service van Digitaal voor Allemaal

Betrouwbare en snelle webhosting voor websites en webshops. Wij werken met innovatieve technologieën. Met het webhostingpakket van Digitaal voor Allemaal ontzorgen wij ondernemers zodat zij geen tijd hoeven te besteden aan allerlei webconfiguraties. Wij regelen dit voor je, zodat jouw website binnen no-time weer online staat!

Dva totaalpakket
Ict waarborg logo 150x150 trans
New php logo
Plesk obsidian professional
Mysql logo
Webhosting
Ontzorging

Razendsnel jouw website of webshop hosten

  • Domeinnaam & SSL inbegrepen
  • E-mail met postvak van 50 GB
  • Veilig gehost in Nederland
  • Toegang webapps van alle Office applicaties
  • Bewaar en deel bestanden met 1 TB aan opslag

Jouw website of webshop moet in no-time online. Met onze totaaloplossing voor webhosting ben je volledig ontzorgd. Wij nemen het werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op je business.

Ontdek de mogelijkheden van het webhosting pakket

Altijd de nieuwste PHP versie

Met de nieuwste PHP versie verzeker je dat de website op de meest efficiënte manier wordt ingeladen.
Dat betekent: Snelheid!

MySQL Database

Wij werken graag met de laatste versies. Door MySQL 8 te gebruiken, kan de website tot 2x zo snel worden vergeleken met MySQL 5.7.

WordPress hosting

Onze server is optimaal geconfigureerd voor WordPress websites. Hierbij worden alle belangrijke security maatregelen geïmplementeerd, voordat de website live gaat!

SSD opslag

Dankzij krachtige webservers met SSD’s, geniet je van de beste performance. Zo laadt je website razendsnel.

Microsoft 365 Business Basic

Met een licentie van Microsoft 365 verkrijg je toegang tot alle Office Webapps met daarbij een eigen e-mail Postvak van maar liefst 50 GB.

Veilig gehost in Nederland

Alle data wordt opgeslagen en beheerd op onze server vanuit Nederland.

Domeinnaam

Standaard is er één domeinnaam inbegrepen in het pakket.

SSL via Let’s Encrypt

Een beveiligde websiteverbinding met gratis SSL-certificaat. Direct geïnstalleerd op je webhostingpakket.

Onze totaaloplossing voor webhosting

Dva package

Totaalpakket

Ons hostingpakket is een totaalpakket. Laat je volledig ontzorgen en focus op jouw dienstverlening. Wij regelen de rest.

Dva backup

Automatische backups

Er wordt elke dag een volledige backup gemaakt door onze server. Hierdoor gaat er niks verloren en staat je data altijd veilig.

Dva service

De beste service

Binnen een paar stappen zetten wij jouw website online. Door korte lijnen te hanteren, kunnen wij de beste service leveren met een proactieve aanpak.

Extra modules

Domeinnaam

Wil je meerdere domeinnamen registreren? Geen probleem. We kunnen deze domeinnamen naar dezelfde website linken, zodat de bezoeker altijd terecht komt op de juiste bestemming.

Website monitoring

We checken elke minuut of jouw website of webshop online staat. Het niet beschikbaar zijn van je site betekent geen omzet. Daarom monitoren wij sites om de beste uptime te garanderen.

Wat is webhosting?

Webhosting is een term voor het plaatsen (hosten) van jouw websitebestanden op een speciale computer (server) die continu verbonden is met het internet. Hierdoor is jouw website 24/7 toegankelijk voor iedereen, waar je ook bent.

Als je Webhosting bij ons afneemt, huur je een deel van de schijfruimte op één van onze servers. Onze server is gevestigd in Nederland en staat 24/7 in verbinding met het internet. Bij Digitaal voor Allemaal zorgen we voor een stabiele en betrouwbare verbinding, zodat de website dag en nacht bereikbaar is. Met onze Premium Webhosting pakket ontzorgen wij ondernemers zodat zij geen tijd hoeven te besteden aan allerlei webconfiguraties. Wij regelen dit voor je, zodat de website binnen no-time online staat! Hierbij maken wij gebruik van deze Webhosting Technieken.

Domein verhuizen?

Het verhuizen van je eigen website of webshop kan een tijdrovende klus zijn en soms heb je nog wel technische kennis nodig om alles goed te laten verlopen. In het Premium Webhosting pakket verhuizen we jouw website kosteloos. Wel zo makkelijk. Wij hebben hiervoor alleen de inloggevens nodig om alles over te zetten van je huidige provider. We helpen je graag om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen met zo weinig mogelijk downtime.

Lancering Website

Vragen over webhosting?

Heb je vragen over het webhostingpakket? Of wil je meer weten hoe webhosting werkt? We staan klaar om je te helpen! Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, WhatsApp en de chat.

Wij zijn er klaar voor!