Website

WordPress website

Bij Digitaal voor Allemaal maken wij persoonlijke websites met WordPress als fundament. U kunt bij ons kiezen uit website thema’s via Divi Page Builder of een geheel op maat gemaakte website thema volgens uw ontwerp.

Voor elk soort website hebben wij een standaard pakket samengesteld met daarin de basiselementen voor een professionele website. Wilt u anderen bereiken door middel van een website, maar heeft u hier zelf de tijd en vaardigheden niet voor? Digitaal voor allemaal helpt u daarbij.


digitaal voor allemaal wordpress website

Waarom WordPress ?

WordPress is al jarenlang het meest gebruikte content management system (CMS) om websites mee te maken. Vergeleken met andere CMS programma’s, is WordPress veruit het gemakkelijkst om mee te werken. Dit maakt WordPress voor zowel uw bedrijf als voor ons erg gebruiksvriendelijk.

Daarnaast zijn er op dit moment veel plugins op de markt om de functionaliteit van WordPress verder uit te breiden. Hiermee kunnen wij uw website zo functioneel mogelijk maken!


Divi of Custom Thema?

Voor het maken van een WordPress website kunt u kiezen uit verschillende thema’s. Dit thema vormt de basis van hoe uw website er uiteindelijk uit komt te zien. Bij ons kunt u kiezen uit een website thema via Divi Page Builder of een op maat gemaakt thema door een van onze ontwikkelaars.

Hoewel beide opties veel flexibiliteit bieden, zijn er bij Divi Page Builder minder specifieke functies mogelijk. Dit komt doordat de Divi Page Builder al uitgewerkte thema’s aanbiedt. Desondanks is Divi Page Builder gemakkelijk om mee te werken. Zo kunt u als gebruiker snel en gemakkelijk aanpassingen maken in uw website wanneer u maar wilt.

Divi Page Builder is een uitbreiding van het WordPress content management systeem waarmee u pagina’s beter kunt invoeren en opmaken. Bij een website thema op maat coderen onze ontwikkelaars een gepersonaliseerde website volgens uw ontwerp.