Wordpress hosting

Hosting

WordPress hosting

Bij Digitaal voor Allemaal kunt u uw website laten hosten. Heeft u zelf geen zin en/of tijd om uw website te onderhouden? Wij nemen dit graag voor u over. Dankzij onze drie verschillende webhosting pakketten is er voor ieder wat wils. Onze pakketten zijn veilig, voorzien van automatische updates en back-ups en zijn eenvoudig schaalbaar. Hierdoor kunt u makkelijk overstappen van het ene naar het andere pakket!

Wat is webhosting?

Webhosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte op een server waarop je de bestanden die jouw website vormen opslaat. De server is een sterke computer die dag en nacht verbonden is met het internet, zodat uw website op het internet getoond kan worden. Deze computer bevindt zich in een datacenter die daar speciaal voor is gemaakt.

Waarom is webhosting nodig?

Wanneer u een website opzet met een eigen domeinnaam, heeft u webhosting nodig. Hierdoor is uw website 24/7 bereikbaar op het internet. Met onze pakketten zorgen wij ervoor dat uw website altijd goed en snel blijft werken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen.